Skip to content

Ben je klaar met streven naar perfectie?

Word je moe van ideaalbeelden en onrealistische verwachtingen?

Heb je genoeg van je innerlijke criticus?

Kom dan naar de 2e editie van deze bijzondere middag.

Voor mensen zoals jij.

(Gewoon zoals je bent, met al je imperfecties.)

Geen kaartje gekocht, maar je wilt tóch graag komen? De ticketverkoop gaat gewoon door, dus het kan alsnog. En je mag ook morgen naar Boothstraat 7, Utrecht komen. We noteren dan je gegevens en sturen de factuur achteraf. Leuk als jij er ook bij bent!

De Moed van Imperfectie

zaterdag 14 januari 2017 – Boothstraat 7 – Utrecht

Een event om jouw jaar goed te beginnen.

Natuurlijk wil jij je leven richten op wat er écht belangrijk is. Zodat je kunt worden wie je écht wilt zijn. Maar het valt niet mee om afscheid te nemen van perfecte plaatjes en glossy-levens die niet echt bestaan. De dagelijkse drukte neemt het al te snel weer over. We raken al snel weer verstrikt in hardnekkige patronen.

Het helpt als je regelmatig stil staat bij wat voor jou belangrijk is. Dat je je laat inspireren en voeden. Want alleen een goede bedoeling, daar red je het niet mee. Praktische tips, de verbinding met anderen, nieuwe inzichten voor de praktijk. Dát helpt je verder in de richting die je wilt.

Daar is dit event voor bedoeld. En als je je hier in herkent, kom dan je inspiratie voor dit nieuwe jaar halen.

Kom je ook?

Maak van 2017 een wholehearted jaar

En kom naar het event De Moed van Imperfectie

Wat gaan we doen?

De 10 wegwijzers voor wholehearted leven zijn ons uitgangspunt. Je kunt luisteren naar én oefenen met inspirerende sprekers. Er is tijd om verbinding te maken met gelijkgestemden. En je krijgt praktische tips voor het nieuwe jaar.

Dit zijn de wegwijzers waar we mee aan de slag gaan:

Wegwijzer 2: Heb meer compassie met jezelf: laat je perfectionisme los.

Wegwijzer 4: Cultiveer dankbaarheid en geluk (JOY): laat je gevoel van schaarste en je angst voor het duister los.

Wegwijzer 10: Lach, zing en dans: laat het idee dat je altijd ‘in control’ moet zijn en ‘normaal’ moet doen los.  

Was je er vorig jaar bij? Kom dan weer! Er zijn nieuwe onderwerpen en andere sprekers. Maar er is dezelfde opzet én de inspirerende sfeer.

Heb je de vorige keer gemist? Zorg dan dat je er nú wel bij bent!

Dit zijn de onderwerpen

Deze editie gaat over je innerlijke criticus. Over de rol die deze innerlijke stem speelt in ons leven. Het gaat over oordelen. Oordelen over anderen, én over jezelf. En het gaat over de invloed die al die oordelen hebben op ons geluk.

Maar vooral gaat dit event over JOY. Over zelf-compassie en jezelf laten zien zoals je bent. Loslaten dat je cool moet zijn en altijd in-control.

Brené Brown

Als je denkt dat ik, als gecertificeerd facilitator van Brené Brown wel weet hoe je dat doet, wholehearted leven, dan help ik je graag uit de droom. Want wéten is één ding, maar dat in de praktijk brengen, dat is nog heel iets anders. Mijn woord voor het jaar 2016 was: JOY. En op dit event deel ik met je welke levenslessen ik hoopte te leren in het afgelopen jaar. Maar ook wat dit woord écht voor mij in petto had en hoe het anders liep dan ik had verwacht. Hoe de wegwijzers voor wholehearted leven mij hielpen bij het onder ogen zien van mijn eigen verhaal. Ik vertel je wat het concreet betekent om met de wegwijzers te werken in mijn dagelijkse leven. En hoe het mij helpt om de auteur van mijn eigen verhaal te worden. Zoals Brené Brown dat zo mooi omschrijft:

When we own our story – we get to write our new brave ending…

Hoe ga je om met je innerlijke criticus? Die innerlijke stem die ons telkens weer herinnert aan onze eigen zwaktes? En wat heeft die innerlijke criticus eigenlijk te melden? Hoe luister je er naar zonder de boodschap te ontwijken of erdoor overmand te raken? Zelfempathie helpt je bij het ontdekken van, en zonder oordeel luisteren naar je eigen persoonlijke verhaal. Zelfcompassie helpt je om de innerlijke criticus een opbouwende rol te laten spelen in je leven. Zelfempathie is de competentie en zelfcompassie de motivatie waarmee we imperfectie kunnen accepteren. Graag neem ik je mee op reis om deze twee handvatten voor het leven verder uit te diepen en toe te passen. Ik promoveerde op empathie en wijdt mijn leven aan dit thema. Meer over mijn werk is te vinden op www.lidewijniezink.com.

Durf jij het idee los te laten dat je altijd ‘cool’ moet zijn en in control? En durf je dan ook nog in plaats daarvan meer te lachen, te zingen, te spelen en te dansen? Je zélf te laten zien zoals je bent? Wat zijn eigenlijk de innerlijke stemmen die met elkaar in discussie gaan als je meer van jezelf wilt laten zien? En hoe wil je omgaan met die innerlijke dialoog? Leg je ze het zwijgen op? Of geef je ze meer macht dan je eigenlijk zou willen? Marihuela Belt is improvisatie acteur en gaat, samen met haar collega’s van Maranza aan de slag met het verhaal van onze innerlijke criticus. Met lichtheid en échtheid. Reken op een bijzondere voorstelling waarin we met elkaar leren van de collectieve wijsheid!

Leren, Inspireren en Verbinden

In het weekend vóór de meest depressieve dag van het jaar (Blue Monday), als je er achter bent gekomen dat jouw goede voornemens alwéér bij het vuilnis zijn gezet, de donkere winter nog eindeloos lijkt te duren en het nieuwe jaar de grootste glans al verloren lijkt te zijn, kun je meedoen met dit vrolijke, leerzame en inspirerende event.

Gebaseerd op het werk van Brené Brown gaan we zélf aan de slag met concrete manieren om wholehearted te leven. Met elkaar onderzoeken we hoe we méér kunnen worden wie we écht willen zijn. En de wegwijzers voor voluit leven steeds meer te gaan doen in ons dagelijks leven.

Ben je benieuwd naar de reacties van vorig jaar?

 

Geweldig! Bedankt! – Astrid

Ik kijk met enorm veel plezier terug op het event. Het was een inspirerende dag – Marjan

Ik ben zeker geïnspireerd geraakt en pas al een aantal dingen toe inmiddels – Imke

Dank voor de super georganiseerde middag! Inspirerend, stof tot nadenken, praktisch en lekker gelachen! – Ingrid

Erg gaaf dat je dit in Nederland opzet en hier je energie en hart insteekt. Daar wordt de wereld mooier van – Mirjam

Het was heel fijn om op diverse manieren de boodschap ‘Jezelf zijn’ tot me te nemen en vooral te delen met zoveel anderen. Dank je wel – Ingrid

Wat een fijne bijeenkomst was het! Je kon de lust naar wholehearted willen zijn, voelen onder de aanwezigen. Compliment ook aan jou voor je inspiratie. Met mijn vriendinnen die er ook bij waren, hebben we een vervolgochtend met elkaar gepland. – Yvette

‘T was echt een topmiddag, goed gedaan! – Pauline

Is dit iets voor jou?

sterker dan ooit

Ben je geïnspireerd door de boeken van Brené Brown?

Wil je zelf aan de slag met de wegwijzers voor wholehearted leven?

De moed van imperfectie

Wil je andere mensen ontmoeten die net als jij verbinding willen ervaren?

Als je moedig wilt leven en wat inspiratie nodig hebt om daar écht stappen in te zetten. Samen met anderen. Als je wholehearted keuzes wilt maken om dichterbij je jezelf te blijven.

Dan ben jij van harte welkom op dit bijzondere event. Bedoeld om kennis te delen, te inspireren en te verbinden.

 

Ja! Ik ben erbij!

Ik kom naar het event De Moed van Imperfectie op 14 januari 2017!

Praktisch

Waar? Op dezelfde inspirerende locatie als vorig jaar: Zaalverhuur 7, Boothstraat 7, Utrecht. Goed bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Wanneer? Op zaterdag 14 januari van 13.00 u tot 18.00u. Je bent welkom om 13.00u. We beginnen om 13.30u met het inhoudelijke programma en om 17.00u sluiten we de middag feestelijk af met een borrel.

Wat kost dat?  € 99,- incl. BTW, mét hapjes en drankjes en een tastbare herinnering aan deze inspirerende middag.

Nog een leuke aanbieding? Jazeker! De eerste 50 deelnemers betalen slechts € 85,- incl BTW. HELAAS: DE KORTINGSTICKETS ZIJN UITVERKOCHT!

Nog meer leuke acties? Ja! Iedereen die vóór 30 december zijn ticket bestelt ontvangt in de eerste week van 2017 elke dag een gratis podcast over wholehearted leven ‘De 7 Belangrijkste Lessen van Brené Brown. Die je een inspirerende start geven voor het nieuwe jaar, en die je bovendien altijd weer terug kunt luisteren. Een 7-delige serie podcasts ter waarde € 15,- van die je altijd weer kunt beluisteren om inspiratie op te doen en toe te passen in je dagelijks leven. (Deze actie is helaas afgelopen. Gelukkig kun je nog wél naar het event komen!)

En na afloop? Krijg je van ons een tastbare herinnering mee als reminder aan je voornemens op deze dag om in 2017 nog meer wholehearted te leven.

Dit is een middag met gelijkgestemden.

Vol inspiratie en super praktische tips.

En jij bent uitgenodigd!

Kom je ook?

Ja! Ik ben erbij!

Ik neem afscheid van perfectionisme en onbereikbare ideaalplaatjes

En ik kom naar het event De Moed van Imperfectie op 14 januari 2017!

4 Comments

 1. 5 november 2016  15:39   |   BY Petra Doets

  Super! Ik heb er nu al zin in.
  Net rondje PR gedaan onder mijn vrienden en vriendinnen. X

 2. 9 januari 2017  19:47   |   BY Lilly

  Would it be any chance to have Brene’s training in English anywhere in The Netherlands?

 3. 14 januari 2017  20:39   |   BY Rita de Boer

  Dank Marjon dat je zo’n geweldige middag en programma aanbiedt. Dank dat je de moed van imperfectie zo voorleeft. Dat maakt het heel concreet. En tja, mijn buik lacht nog…Het is heerlijk te voelen wat een kracht en leven er in lachen zit.

  1. 16 januari 2017  22:51   |   BY bohre@springpower.nl

   Hoi Rita,
   Dank je wel voor je enthousiaste reactie. Ik heb er zelf ook zó van genoten!

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

19 + 2 =

Powered by WishList Member - Membership Software