Skip to content

dw_lightquoteimages1

Ik wil graag leven in een wereld waar mensen échte gesprekken voeren. Naar elkáár luisteren – en naar zichzelf. Waar mensen durven om meer van zichzelf te laten zien en daardoor verbinding met anderen ervaren. En waar wetenschap en dagelijks leven elkaar ontmoeten aan de keukentafel.

Ik vind het frustrerend te zien hoe de mythes van kwetsbaarheid er voor zorgen dat ideaalbeelden ons leven bepalen. Dat we onszelf denken te beschermen maar daardoor juist verder afdrijven van wat ons écht maakt. Dat verwachtingen van anderen én van onszelf, ons de tijd ontnemen om stil te staan bij wat ons écht bezig houdt.

Ik gun je de ervaring van verbinding met anderen. Ik wil je leren hoe je de kracht van kwetsbaarheid kunt laten werken voor jou. Welke grenzen én welke mensen daarbij voor jou belangrijk zijn. En hoe de steun van anderen in dat zoekproces geluk brengt.

Dat is de reden dat ik deze workshop heb gemaakt: Kwetsbaar aan de Keukentafel. In een halve dag leer ik je de basis van het werk van Brené Brown. Laat ik je zien wat verbinding eigenlijk is en wanneer jij die ervaart. Delen we onze ervaringen over hoe we onszelf beschermen tegen kwetsbaarheid. En hoe effectief dat is (of niet). En we praten over grenzen die je helpen om goed voor jezelf te zorgen. Kleinschalig en superpersoonlijk. In mijn werkkamer, aan mijn tafel, bij mij thuis. Oh, en er is zelfgebakken taart.

WP_20150828_009  WP_20150827_002 WP_20150828_005

 

Dit is een exclusieve workshop waarin maar plek is voor vier personen per keer, zodat er alle ruimte is voor jouw vragen, ervaringen en verbinding met elkaar. Dit is de enige workshop die ik geef voor zo’n kleine exclusieve groep. En ook de enige die plaats vindt in de persoonlijke setting van mijn eigen huis en werkkamer.

Een super combinatie: met zo’n kleine groep en het werk van Brené Brown in een ontspannen sfeer.

Meld je aan en kom er bij!

voor de workshop van 14 juni

Deze workshop is vol.

Dit is de laatste keer dat ik deze workshop aanbied als open inschrijving. Maar: heb jij een groep van 4 personen bij elkaar die deze basistraining wil volgen? Dan plannen we in overleg een datum.

Neem contact met mij op, mail: bohre@springpower.nl of bel 06 55 367 362.

Wat zeggen anderen?

Ik vond je begeleiding heel betrokken en waardevol. Door je openheid en oprechtheid komt alles wat je zegt heel goed binnen en is de training alleen maar waardevoller. Je bent één van de groep, dat vond ik heel fijn. – Pamela

 

De workshop gaf mij beter inzicht in het werk van Brené Brown, mooie (zelf)reflectie en waardevolle verbondenheid met anderen. De kleinschaligheid voor dit onderwerp is perfect, de setting ook en de afwisseling tussen luisteren, kijken en doen is prima. Het maakte mijn verwachtingen waar. – Esther

 

De verbinding maken tussen hoofd en hart in de drukke maatschappij vind ik lastig, omdat ik (nog wel) meer geneigd ben het dag-dagelijkse te laten prevaleren. Met deze workshop is gefaciliteerd in korte tijd het onderwerp kwetsbaarheid en alles wat erbij komt kijken bespreekbaar, beleefbaar en behapbaar te maken. – Birgit

 

Nog even weten hoe het ook weer zat met Brené Brown? Kijk naar de TEDx-talk.

In deze workshop leer je de basis van het werk van Brené Brown. Je maakt kennis met de kracht van kwetsbaarheid. Je ontdekt jouw beschermingsmechanismen en hoe effectief die zijn. En je krijgt inzicht in de manier waarop jij op een authentieke manier kunt reageren op lastige situaties.

We gebruiken de wetenschappelijke theorie van Dr. Brown, je ziet exclusief videomateriaal wat niet vrij beschikbaar is en je werkt op een persoonlijke en praktische manier aan meer veerkracht en authenticiteit.

WP_20150828_003

Deze workshop is bedoeld voor jou als je in korte tijd meer wil weten over de kracht van kwetsbaarheid en wil leren hoe je meer van jezelf kunt laten zien op een veilige manier.

Na deze workshop:

  • Kun je de basis van Brown’s werk toepassen in je eigen leven
  • Weet je de vier mythes van kwetsbaarheid en hoe die jou klein houden
  • Ken je de drie cruciale sleutels voor verbinding en kun je die toepassen
  • Heb je inzicht in het geheim van duidelijke grenzen
  • Weet jij wat je nodig hebt om kracht te vinden op kwetsbare momenten

Wat neem je mee?

Een open instelling en een onbevangen blik. En voldoende moed om een beetje van jezelf te laten zien. En omdat we maar met vier deelnemers zijn is er alle ruimte om op je vragen in te gaan. Daarmee is deze workshop niet alleen een stevige basis, maar ook echt een persoonlijke ervaring.

Waarom bij Marjon?

Ik ben Europa’s eerste gecertificeerde facilitator/case-consultant van Brené Browns trainingsprogramma’s en actief lid van haar organisatie: The Daring Way™. Als bedrijfskundige en organisatiepsycholoog combineer ik nuchterheid met persoonlijke aandacht voor jouw situatie. In mijn werk als trainer, coach, interimmanager, maar ook in mijn rollen als werkende moeder, echtgenoot, dochter en zus, vriendin loop ik tegen dezelfde dingen op als vele anderen. In de afgelopen jaren heb ik geleerd om het werk van Brené steeds meer concreet en praktisch toe te passen in mijn eigen leven. Die ervaringen deel ik graag met jou.

Woensdag 14 juni 2017 (de laatste keer)

Tijd: 9.00 – 12.30 uInstagramCapture_e01a9b75-68cc-4284-b2bb-28fef5c6e883_jpg

Locatie: Haagweg 102, Rijswijk

Maximaal 4 deelnemers (vol)

€ 97,- exclusief BTW, inclusief mijn boek

De Menselijke Organisatie, Bouwstenen voor Verbinding, Vertrouwen en Geluk, ter waarde van € 16,95

Eerst nog even contact voor je je inschrijft? mail me dan

Powered by WishList Member - Membership Software