Skip to content

Als jij op zoek bent naar méér authenticiteit, persoonlijke kracht en een waarden-vol leven,

ga dan met mij mee naar de Berghut in Oostenrijk voor een 6-daagse verdiepingsreis om nooit te vergeten.

KRACHTWEEKEND
2-7 juni 2017

(voor de laatste keer in de Berghut in Oostenrijk!)

Heb je het gemist? Er is een allerlaatste kans: van 6-11 oktober kun je een heel nieuw curriculum volgen, gebaseerd op De Moed van Imperfectie. In de Berghut. Het Imperfectieweekend. De helft van de plekken is al weg. Wil je er bij zijn? Stuur me dan een mailtje.

De stilte is voelbaar. De bergen om je heen stralen hun eeuwige rust uit. Terwijl de koeien onverstoorbaar op de alm staan te grazen, neem je stap voor stap het hobbelige pad naar beneden. Je laat je gedachten nog eens over de inzichten van vanochtend gaan. Terug in de stube van de Berghut, waar de kachel brandt, komen de gesprekken met de anderen. Over kwetsbaarheid, over vertrouwen en over jezelf. Haast ondenkbaar dat je deze mensen tot voor eergisteren nog nooit gezien had. ‘s Avonds bij het kampvuur kun je niet anders dan ervaren: dit is het leven dat ik wil leven: in verbinding met anderen. In verbinding met jezelf.

Dit bijzondere weekend is iets voor jou als jij:

regelmatig het gevoel hebt dat je eigenlijk niet echt je eigen leven leidt (maar dat van anderen of dat van ‘de maatschappij).

Zou je wel dichterbij je gevoel willen blijven, maar ben je bang dat je niet meer aardig gevonden wordt als je dat doet?

Hou je een beeld van jezelf hoog dat je gelukkig bent en ben je bang zwak gevonden te worden als je toegeeft dat jij ook minder perfecte kanten hebt?

(Je bent niet de enige…)

Wat er gebeurt is dat je iedereen voor de gek houdt, inclusief jezelf.

Dat je van zelf verwijdert raakt en langzaam jezelf naar de afgrond werkt met misschien zelfs een burn-out, depressie of andere ziekte als gevolg.

Wil jij het niet zover laten komen en nu al gaan werken aan overtuigende belemmeringen, aan je perfectionisme en het accepteren van jezelf met al je kanten?

Wil jij worden wie je écht wilt zijn?

Kom dan naar het krachtweekend in Oostenrijk.

Van vrijdag 2 juni – woensdag 7 juni 2017 ben je welkom in de sfeervolle Berghut in Oostenrijk voor het Krachtweekend! Je ontdekt in een kleine groep wat begrippen als vertrouwen en verbinding voor jou betekenen. Het gaat over schaamte en kwetsbaarheid. Over authentiek zijn en grenzen stellen. Over wegwijzers om je te helpen om te worden wie je bent. En dát in een omgeving waar ruimte en tijd is om te reflecteren en te genieten van wat het leven jou te bieden heeft.

Dit is wat het krachtweekend je oplevert:

 • Een duidelijk kader dat je helpt om beslissingen te nemen en keuzes te maken in je leven.
 • Je hebt je eigen wegwijzers voor je leven scherp, zodat je weet wat belangrijk voor je is. Daardoor weet wat je voortaan wat je wél en vooral ook wat je NIET meer wilt doen.
 • Je verzamelt een groep van gelijkgestemden om je heen, die je helpt om te leven hoe je wilt leven. Dat is een belangrijke steun, omdat je weet en voelt dat je niet de enige bent die zijn eigen weg kiest.
 • Je ontwikkelt de moed om echt acties te nemen en je keuzes in de praktijk te brengen. Niet alleen je eigen wegwijzers te benoemen, maar óók de durf om die te volgen.
 • Je durft je grenzen aan te geven omdat je weet wat voor jou belangrijk is, zónder het belang van de ander uit het oog te verliezen.
 • Je ervaart een veel groter gevoel van verbinding. Met anderen, maar vooral ook met jezelf. Je weet hoe je trouw moet blijven aan jezelf.
 • Je leert stap voor stap omarmen en accepteren wat je schaduwkanten zijn. Je voelt dat je niet perfect hoeft te zijn, omdat je weet dat niemand dat is.

De Berghut is de perfecte plek om vijf dagen (én nachten) werken aan wie jij werkelijk wilt zijn.

In het pittoreske, doodlopende dal van Rauris, Oostenrijk ligt de Berghut. Dit dal gaat over in de Hohe Tauern en wordt ook wel het ‘gouden dal’ genoemd.

Hier zijn we te gast bij Hans en Nel die een authentiek pension hebben omgetoverd tot een gastvrije en gezellige plek waar je mag komen zoals je bent. Hans en Nel delen hier hun passie voor de bergen met elkaar en met hun gasten. De Berghut is een plek voor verbinding. Persoonlijk en ongedwongen. Waar de gebruiken van een authentieke berghut in een nieuw jasje zijn gestoken.

Met échte producten uit de regio aan het ontbijt, op je eigen unieke Berghutsloffen bij de kachel in de Stube, of genieten op het balkon van je privé-slaapkamer in Oostenrijkse stijl met geraniums aan het balkon. Alles aan de Berghut ademt écht, verbinding, inspiratie en ‘come as you are’.

Vanaf 2016 hebben Hans en Nel een nieuwe koers ingeslagen. Je kunt nu als gast niet meer zomaar bij hen terecht. Daarom ben ik éxtra blij dat we voor dit Krachtweekend nog steeds in de Berghut terecht kunnen. Want het Krachtweekend en de Berghut horen een beetje bij elkaar. En jij kunt dat dus nu ook ervaren. Maar dit is de laatste keer dat we The Daring Way van Brené Brown in de Berghut doen. In het najaar van 2017 komt er nog een allerlaatste programma voor mensen die al eerder een Brené Brown-training bij mij volgden. Heb je dus altijd gedacht: dat wil ik nog een keer meemaken? Dan is dit je (laatste) kans!

Op deze bijzondere plek in de bergen zijn alle ingrediënten aanwezig om jezelf te zijn en om aan jezelf te werken. Samen met maximaal 9 anderen met dezelfde wens. Dat geeft herkenning, inspiratie én energie. Je wordt in dit weekend volledig verzorgd en ontzorgd, zodat je volledig aandacht voor jezelf kunt hebben. Elke dag staat er een gezond ontbijt voor je klaar en kun je je gezonde lunch klaarmaken. ‘s Avonds eten we in de Berghut of bij een restaurant in de buurt. De laatste avond bereiden we gezamenlijk ons diner voor.

‘Ik heb een eenvoudige methode geleerd om moeilijke momenten te overwinnen. In korte tijd krijg je een absoluut handige methode aangereikt waarmee je in de dagelijkse praktijk direct aan de slag kan.’ 

Wat gaan we doen?


Elke ochtend doorlopen we een deel van het trainingsprogramma The Daring Way™ van Brené Brown. In elk onderdeel bekijken we een deel video en doen we praktische oefeningen om jouw authenticiteit verder te ontwikkelen. We maken gebruik van exclusieve filmpjes van Brené Brown en doen oefeningen met het prachtig vormgegeven werkboek dat je na afloop mee naar huis neemt. Geen zweverig gedoe, maar wel hard werken. Met een lach en een traan. Dat ook. Ik leer je de theorie, we delen met elkaar onze eigen verhalen, bespreken de wegwijzers voor authentieker leven en hebben ondertussen heel veel lol.

‘s Middags kun je genieten van de prachtige omgeving, we maken een prachtige wandeling door de bergen met Nel als gids.  Of je trekt je terug met een goed boek in een zitzak of de hangmat in de Berghuttuin. Je hebt tijd om te overdenken, te reflecteren en te leven. Samen met anderen, of alleen. En als je graag nog even persoonlijk doorpraat met mij, dan kan dat natuurlijk ook. Ik ben het hele lange weekend beschikbaar.

‘s Avonds eten we samen en daarna doen we nog een deel van het trainingsprogramma, maken een kampvuur om onze verhalen te delen of kijken we samen in de Stube terug op een intensieve dag.

De hele opzet van dit lange weekend met training, wandelingen, de bijzondere omgeving, maakt dat dit zóveel meer is dan een een training of workshop in Nederland. Juist het buiten-zijn, de tijd om de nieuwe inzichten te laten bezinken, de verbinding met anderen waar écht tijd is om met elkaar in gesprek te zijn en van elkaar te leren. Dat alles leidt tot een impactvolle experience die je de moed geeft om stappen te zetten op jouw weg naar een authentieker leven.

Een bijzonder weekend met de potentie om je leven te veranderen. 

Het Krachtweekend is geen garantie dat je voortaan altijd gelukkig bent, dat je nooit meer twijfelt aan je zelf of geen last meer hebt van het gevoel tekort te schieten. Maar wel een onvergetelijk weekend, met praktische tools en handvatten om veerkracht te ontwikkelen. Met stof tot nadenken voor maanden en duurzame inspiratie voor het maken van authentieke, dagelijkse keuzes.

“Er waren zoveel puzzelstukjes die op de juiste plek vallen en duidelijkheid verschaffen in waar ik dagelijks mee te maken heb.”

“Van tevoren vroeg ik me af of de training niet te ‘Amerikaans’ zou zijn. Zo’n overdreven en blij programma. Maar ik denk er met genoegen aan terug. Het gaf mij heel nuttige reflectie op mijn eigen handelen en ik vond het heerlijk om helemaal alleen met mijzelf (en de groep) bezig te zijn.”

Praktisch

Hoe groot is de groep?

Max 10 deelnemers

Wat kost dat?

De kosten zijn € 1199,- euro incl BTW per persoon. Dit is wat je daarvoor krijgt:

 • een eigen kamer
 • alle maaltijden, ontbijt, lunchpakketje én diner in de Berghut of in de restaurants waar we eten
 • koffie & thee
 • toeristenbelasting
 • de training The Daring Way, gegeven door Europa’s eerste gecertificeerde facilitator, volledig opgeleid door Brené Brown en haar team
 • trainingsmaterialen waaronder het werkboek, exclusief videomateriaal en jouw eigen persoonlijke notebook voor al jouw inzichten en notities.
 • naar behoefte individuele begeleiding
 • begeleiding bij de wandeltochten door de bergen in het Rauriserdal, zodat je de mooiste plekjes van dit ‘gouden dal’ ontdekt.

 Je betaalt alleen je andere drankjes en jouw reis tussen Nederland en Oostenrijk. Kom je als zakelijk deelnemer, dus volg je de training als ontwikkeling van jezelf in je eigen bedrijf, dan betaal je € 1299,- euro, ex BTW.

Vroegboekkorting

Boek je vóór 1 februari 2017, dan geldt een vroegboekkorting van 5%. En: speciaal voor deelnemers van het event op 14 januari: die krijgen zelfs 10% vroegboekkorting tot 1 februari! Vermeld bij je aanmelding je kortingscode.

Gratis eBook

Als extraatje ontvangt elke deelnemer gratis het eBook: ‘Wat niemand je vertelt over de kracht van kwetsbaarheid – drie sleutels voor meer verbinding, gebaseerd op het werk van Brené Brown’.

En de reis?

Er zijn verschillende mogelijkheden om  naar de Berghut in Oostenrijk te komen:

 • met de auto: carpoolen is vaak mogelijk én gezellig en inspirerend;
 • met het vliegtuig: helaas heeft Transavia de vluchten naar Innsbrück flink terug gebracht. Wil je vliegen? Dan kun je via München reizen en daar gezamenlijk een auto huren of een taxibusje. Terug kan vanaf Innsbrück naar Amsterdam.
 • met de trein.

Vraag ons even naar reisadvies op maat!

Hoe kan ik me aanmelden?

klik hieronder op de knop en stuur een mailtje om je aan te melden. Je ontvangt snel bericht terug!

Ben jij klaar om de weg in te slaan die leidt naar wie je écht wilt zijn?

Ga dan mee naar het Krachtweekend.

‘Ik vond het een flinke investering, maar het was het helemaal waard. Zoveel inspiratie en duidelijke kapstokken, het mooie materiaal en vooral het contact en de gesprekken met anderen. Het was één groot cadeau aan mijzelf.’

Deze training geven op zo’n fijne en mooie plek in Oostenrijk, dat is een droom die uitkomt voor mij. Ik weet zeker dat het wéér heel bijzonder wordt. Wil jij daar deel van zijn? Meld je dan aan. Ik verheug me op je komst.

Powered by WishList Member - Membership Software