Skip to content

De Kracht van Kwetsbaarheid,

wat is dat eigenlijk?

 

In mijn werk als eerste gecertificeerde facilitator van het werk van Brené Brown in Europa kreeg ik sinds 2012 veel vragen over de zin én onzin rond kwetsbaarheid. De 10 meestgestelde beantwoord ik voor jou in dit gratis e-Book. Met 7 vragen waar je zélf mee aan de slag kunt gaan.

In de afgelopen 6 jaar werd de kracht van kwetsbaarheid bijna een hype. Door het grote succes van de TEDtalk van Brené Brown, door haar bestsellers over dit onderwerp, waarmee ze zoveel mensen aansprak, hebben nu miljoenen mensen het inzicht dat kwetsbaarheid niet helemaal hetzelfde is als zwakte. Maar dat je daar misschien best heel erg veel aan kan hebben.

kracht van kwetsbaarheid

Maar waar hebben we het dan eigenlijk over? Wat is dan kwetsbaarheid? Ga je dan alles met iedereen delen? Je ziel en zaligheid op tafel leggen? Is dat dan het antwoord? Of kun je je ook té kwetsbaar opstellen? En wat doe je dán?

In 2012 ging ik naar Texas om door Brené Brown én haar team getraind te worden. En inmiddels heb ik met vele groepen én individuen gesproken over dit mooie maar lastige thema. In al die jaren kwamen er vragen. Inhoudelijke vragen, persoonlijke vragen. Vragen naar het onderzoek van Brené Brown, maar vooral vragen die gingen over: hoe doe ik dat nu eigenlijk? Wat betekent dit thema voor mij in mijn dagelijks leven?

kracht van kwetsbaarheid

Daarover gaat dit eBook. De tien meest gestelde vragen van de afgelopen jaren over de Kracht van Kwetsbaarheid én de antwoorden daarop heb ik voor jou gebundeld. En, ik geef je er 7 vragen bij om zelf mee aan de slag te gaan. Omdat de kracht van kwetsbaarheid geen theoretische discussie is, maar dagelijkse praktijk.

gratis eBook

Je kunt het eBook gratis downloaden.

Vul hier je naam en emailadres in.

Je ontvangt dan de link naar het eBook in je mailbox.

En omdat ik weet hoe moeilijk dit thema in de praktijk te brengen is, stuur ik je regelmatig inspiratie en tips over voluit leren leven. Wholehearted, zoals Brené Brown dat noemt.

Én af en toe een leuke aanbieding om hier nog meer handen en voeten aan te geven in je dagelijks leven.

Enjoy!

Powered by WishList Member - Membership Software