Skip to content

1 & 2 juli 2019 PILOT

Over DURF TE LEIDEN

Een nieuw leiderschapsprogramma, ontwikkeld door Brené Brown. DURF TE LEIDEN is een wetenschappelijk gebaseerde training bedoeld om moed te ontwikkelen voor leiders in organisaties.

Brené is onderzoeksprofessor aan de Universiteit van Houston, Texas, waar ze de Huffington Foundation leerstoel bekleed aan de Graduate College of Social Work. Ze heeft twintig jaar onderzoek gewijd aan moed, kwetsbaarheid, schaamte en empathie en rondde recent een zevenjarige studie af naar moedig leiderschap. Brené is auteur van vijf bestseller boeken, in Nederland vertaald als De Moed van Imperfectie, De Kracht van Kwetsbaarheid, Sterker dan Ooit, Verlangen naar Verbinding en Durf te Leiden.

Het meest opvallende resultaat van Brené’s recente onderzoek is dat moed een verzameling van vier vaardigheden is. Deze vaardigheden zijn te leren, te meten en te observeren. DURF TE LEIDEN focust op het ontwikkelen van deze vier vaardigheden, door een grondige training, om zodoende leiders, teams en organisaties te helpen groeien van geharnast leiderschap naar moedig leiderschap. Meer over dit boek én die vier vaardigheden lees je hier.

Over Marjon Bohré

De training DURF TE LEIDEN wordt gegeven door drs. ir. Marjon Bohré-den Harder. Marjon is een executive (team)coach en werkt met leiders en hun teams aan meer menselijkheid in organisaties, vertrouwen en moedig leiderschap. Ze faciliteert leiderschapsbijeenkomsten, geeft individuele en teamcoaching en werkt als spreker en auteur op onderwerpen als menselijkheid, kwetsbaarheid en moed. Eerder werkte Marjon als organisatie adviseur en (interim) manager in verschillende sectoren, zowel in industrie, zakelijke dienstverlening en de publieke sector.

Marjon is bedrijfskundige, geregistreerd A&O psycholoog en geregistreerd docent. Ze is de eerste in Europa die werd gecertificeerd in het werk van Brené Brown, is Certified Dare to Lead™ Facilitator en Certified Daring Way™ Facilitator-Case Consultant. Als case-consultant werkt Marjon als mentor met aankomende Daring Way™ facilitators naar hun certificatie.

Praktisch

Wanneer: De training DURF TE LEIDEN wordt voor het eerst in deze volledige vorm gegeven in Nederland op 1/2 juli 2019. NB: dit is een pilottraining!

Voor wie: Dit is een leiderschapstraining bedoeld voor leiders, professionals en coaches die moedig leiderschap willen (helpen) ontwikkelen. Leidinggevenden én mannen zijn zeer van harte uitgenodigd, die maken de reeds aangemelde groep diverser.

Waar: De training vindt plaats bij onze vaste trainingslocatie, Om de Hoek, te Den Haag. Trainingstijden zijn van 9.00u tot 17.30u.

Inclusief: Inclusief trainingsmaterialen waaronder het exclusieve trainingsboek Dare to Lead. En verder met uitstekende verzorging van koffie, thee, uitgebreide lunch en gezonde snack in de middag.

Deelnemers kunnen desgewenst een certificaat van deelname ontvangen, waarbij hoort een Dare to Lead Trained badge, te gebruiken op hun LinkedIn account.

Extra: Durf te Leiden is een spliksplinternieuw programma. Dit wordt de eerste keer dat ik Durf te Leiden in deze volledige vorm geef. Daarom geldt voor deze eerste training een exclusieve, eenmalige pilotkorting van 50%. Dat betekent dat je de training nu eenmalig kunt volgen voor € 749,- ex BTW. De prijs zal uiteindelijk omhoog gaan naar € 1497,- ex BTW. Dit programma is bedoeld om door de organisatie betaald te worden.

Aanmelding

Wil je meedoen met deze pilottraining? Stuur mij een mail! Ik laat je dan weten of en hoe je kunt deelnemen.

Ik wil deze pilottraining graag doen met een gemengde groep: leidinggevenden, professionals en coaches/trainers, vrouwen én mannen. Gezien de huidige aanmeldingen geef ik voorlopig de voorrang aan mannelijke deelnemers en leidinggevenden (m/v).

Vragen?

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Mail mij: bohre@springpower.nl of bel: 06 55 367 362.

Powered by WishList Member - Membership Software