Skip to content

16, 17 en 18 september 2019 – 2e PILOT

Over DURF TE LEIDEN

Een nieuw leiderschapsprogramma, ontwikkeld door Brené Brown. DURF TE LEIDEN is een wetenschappelijk gebaseerde training bedoeld om moed te ontwikkelen voor leiders in organisaties.

Brené is onderzoeksprofessor aan de Universiteit van Houston, Texas, waar ze de Huffington Foundation leerstoel bekleed aan de Graduate College of Social Work. Ze heeft twintig jaar onderzoek gewijd aan moed, kwetsbaarheid, schaamte en empathie en rondde recent een zevenjarige studie af naar moedig leiderschap. Brené is auteur van vijf bestseller boeken, in Nederland vertaald als De Moed van Imperfectie, De Kracht van Kwetsbaarheid, Sterker dan Ooit, Verlangen naar Verbinding en Durf te Leiden.

Het meest opvallende resultaat van Brené’s recente onderzoek is dat moed een verzameling van vier vaardigheden is. Deze vaardigheden zijn te leren, te meten en te observeren. DURF TE LEIDEN focust op het ontwikkelen van deze vier vaardigheden, door een grondige training, om zodoende leiders, teams en organisaties te helpen groeien van geharnast leiderschap naar moedig leiderschap. Meer over dit boek én die vier vaardigheden lees je hier.

Over Marjon Bohré

De training DURF TE LEIDEN wordt gegeven door drs. ir. Marjon Bohré-den Harder. Marjon is een executive (team)coach en werkt met leiders en hun teams aan meer menselijkheid in organisaties, vertrouwen en moedig leiderschap. Ze faciliteert leiderschapsbijeenkomsten, geeft individuele en teamcoaching en werkt als spreker en auteur op onderwerpen als menselijkheid, kwetsbaarheid en moed. Eerder werkte Marjon als organisatie adviseur en (interim) manager in verschillende sectoren, zowel in industrie, zakelijke dienstverlening en de publieke sector.

Marjon is bedrijfskundige, geregistreerd A&O psycholoog en geregistreerd docent. Ze is de eerste in Europa die werd gecertificeerd in het werk van Brené Brown, is Certified Dare to Lead™ Facilitator en Certified Daring Way™ Facilitator-Case Consultant. Als case-consultant werkt Marjon als mentor met aankomende Daring Way™ facilitators naar hun certificatie.

Praktisch

Wanneer: De training DURF TE LEIDEN wordt gegeven op 16, 17 en 18 september. Na een eerste pilot op 1 en 2 juli 2019, heb ik op basis van evaluaties van deelnemers én mijn eigen ervaringen besloten een extra dag toe te voegen aan de training. Er is zóveel stof, om dat goed te kunnen door werken is een derde dag noodzakelijk verwacht ik. En dat ga ik in deze 2e pilot testen. Dus: ook dit is een pilottraining!

Voor wie: Dit is een leiderschapstraining bedoeld voor leiders, professionals en coaches die moedig leiderschap willen (helpen) ontwikkelen. Leidinggevenden én mannen zijn zeer van harte uitgenodigd.

Waar: De training vindt plaats bij onze vaste trainingslocatie, Om de Hoek, te Den Haag. Trainingstijden zijn:

dag 1: 16 september van 9.00u tot 17.00u.

dag 2: 17 september van 9.00u tot 17.00u

dag 3: 18 september van 9.00u tot 14.30u

Inclusief: Inclusief trainingsmaterialen waaronder het exclusieve trainingsboek Dare to Lead. En verder met uitstekende verzorging van koffie, thee, uitgebreide lunch en gezonde snack in de middag.

Deelnemers kunnen desgewenst een certificaat van deelname ontvangen, waarbij hoort een Dare to Lead Trained badge, te gebruiken op hun LinkedIn account.

Extra: Durf te Leiden is een spliksplinternieuw programma. Dit is de tweede keer dat ik Durf te Leiden geef, en de eerste keer in deze vorm. Daarom geldt voor deze training een exclusieve pilotkorting van 33%. Dat betekent dat je de training nu kunt volgen voor € 997,- ex BTW. De prijs zal uiteindelijk omhoog gaan naar € 1497,- ex BTW.

Wat deelnemers over de 1e pilot zeggen:

Bedankt voor je enthousiasme en je brede kennis, zoals de boekentips en dagdagelijkse voorbeelden. En de manier waarop het je lukt om vertrouwen, visie en veiligheid samen te brengen. – Marlie van de Berg

Het programma is veel, mooi en waardevol. – Rianne Kuik

De training heeft mij het besef opgeleverd dat kwetsbaarheid niet zwak is en ook dat ik niet goed weet hoe ik mijn kwetsbaarheid moet hanteren. Ik realiseer mij nu meer dat het geen keuze is, maar dat kwetsbaarheid ís en dat ik ga leren hoe die kwetsbaarheid te hanteren. De manier waarop jij trainingen geeft vind ik heel fijn; een balans tussen kwetsbaarheid en regie houden. Dat neem ik graag als voorbeeld. Verder vind ik het heel plezierig dat je een vergelijkbaar humorvolle presentatie als Brené hebt. – Astrid Kraag

Door de training ben ik bij bewust geworden van mijn eigen mechanismen die zorgen voor harnassen. Waardoor ik het eerder / beter voel en op dat moment kan besluiten of ik het omhoog houd of van me af laat vallen. Meer inzicht waarom mensen dit doen en hoe zich dit uit. Daardoor zal ik het gesprek anders en met meer compassie aangaan. Het effect voor mij is dat ik makkelijker verbinding maak op een ander niveau, waardoor gesprekken verdiepender zijn. Mijn verwondering en compliment hoe je voor de groep staat en in staat bent om niet alleen het gedachtengoed door te geven in wat je zegt, maar ook in hoe je dat doet. En dankbaar voor de ruimte die je geeft om mijn persoonlijke afwegingen te maken in wat ik wil delen met anderen. Je hebt me een waardevolle, mooie ervaring gegeven. – Marianne de Graaf

Naar mate de training vorderde werd je voor mij opener en daarmee toegankelijker en zag ik je kracht en die is aanstekelijk, zuiver en bewonderenswaardig. Dank daarvoor. – Henry Zandbergen

Durf te Leiden klinkt simpel, is moeilijk. Raakt ons wezen. En is super belangrijk. You walk the talk en dat is heel krachtig. – Nicole Markus

Aanmelding

Wil je meedoen met deze pilottraining? Je kunt je hier aanmelden.

Ik wil deze pilottraining graag doen met een zoveel mogelijk gemengde groep: leidinggevenden, professionals en coaches/trainers, vrouwen én mannen. Als dat voor de diversiteit van de groep beter is, behoud ik mij het recht voor om bepaalde groepen voorrang te geven.

Vragen?

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Mail mij: bohre@springpower.nl of bel: 06 55 367 362.

Powered by WishList Member - Membership Software