Skip to content

Nieuwe trainingsdata: 1&2 juli en 2-4 oktober 2019

Op 1& 2 juli is er een pilottraining Durf te Leiden / Dare to Lead™ met eenmalige korting!

Kijk hier voor meer informatie.

 

En van 2-4 oktober 2019 kun je weer deelnemen aan de driedaagse training De Kracht van Kwetsbaarheid, gebaseerd op het werk van Brené Brown.

Voor meer informatie klik hier.

De boeken van Brené Brown lezen, dat is natuurlijk heel inspirerend. Maar wholehearted word je niet door er alleen over te lezen. Daarom zijn er trainingen ontwikkeld, gebaseerd op het werk van Brené Brown. En als gecertificeerd facilitator ben ik getraind door Brené en haar team om die trainingen te geven.

Ik geef deze trainingen niet heel vaak. Mijn voornaamste werk doe ik in organisaties met teams en leiders. Maar af en toe heb je de mogelijkheid om een meerdaagse training bij mij te volgen. En als je zelf een groep van minimaal 6 personen bij elkaar brengt, dan organiseer ik de training in overleg met je op het gewenste moment.

Wil je graag deelnemen aan zo’n training? Laat het me weten. Als er een mogelijkheid komt, dan hou ik je op de hoogte. Of: word lid van de Club van je Leven, daar vind je meer mensen die geïnspireerd zijn door Brené en haar werk.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende trainingen. En daar zitten overigens ook (online) mogelijkheden tussen om direct mee te beginnen.

De moed van imperfectie
De kracht van kwetsbaarheid
De kracht van kwetsbaarheid

Ik wil leven in een wereld waar mensen meer zichzelf durven zijn. Waar mensen moedige keuzes maken die passen bij wat zij belangrijk vinden. Ik weet uit ervaring dat dat niet altijd makkelijk is. En ik kan me écht opwinden als anderen met eenvoudige oplossingen komen. Of met de 10-beste-tips die dat wel even oplossen.

Ik geloof niet in een one-stop-shop naar geluk. Er is geen easy way naar voluit leven. Het is een dagelijkse reis. Je doet elke keer een stap. En je komt regelmatig tegen wat je eerder ook al eens dwars zat. Dat hoort bij je. Dat maakt je jou.

We hebben allemaal ons eigen pad te lopen. Geen weg is hetzelfde. Maar je hoeft het niet alleen te doen. We’re all in this together.

Ik gun je de kennis die nodig is om jouw eigen stappen te zetten. Het inzicht dat helpt om nieuwe keuzes te maken. En de support die je nodig hebt als het even niet meevalt. Daarom heb ik een trainingsaanbod voor je gemaakt. Gebaseerd op de kennis van Brené Brown. Maar ook met inspiratie en onderzoek van andere experts. Oh, en met de praktische alledaagse wijsheden van mijzelf. Mijn eigen lessen. Met mijn hoogtepunten en diepe dalen.

Er zit vast wat voor je bij. Of je nou liever digitale inspiratie krijgt of juist in een groep gelijkgestemden. En of je nou graag een korte basisworkshop doet of liever intensief een heel weekend.

Kijk hieronder. Lees het door. Klik verder op wat je bevalt. En kies voor een stap dichter bij jezelf.

De moed van imperfectie

10x Authentieker

Dit is een e-course gebaseerd op de bestseller: De Moed van Imperfectie van Brené Brown. Het gaat over wegwijzers naar authentieker leven. 31 dagen elke dag inspiratie in je in-box. Vol met concrete uitleg, praktische oefeningen én podcasts waarin ik je mijn eigen ervaringen vertel.

De Kracht van Kwetsbaarheid

Een 3-daagse intensive, gebaseerd op het werk van Brené Brown, waarin je aan de slag gaat met je authenticiteit, moed, kwetsbaarheid en schaamte. Je ziet exclusieve video’s van Brené en gaat stap voor stap aan het werk met haar lessen. Met maximaal 10 personen. Intensief en super waardevol. Om nooit te vergeten.

sterker dan ooit

Rising Strong™

Een 2-daagse training, gebaseerd op het nieuwste boek van Brené Brown, Sterker dan Ooit, voor mensen die willen weten hoe je sterker terugkomt na falen, mislukkingen, verdriet en tegenslag. Met exclusief videomateriaal van Brené en een prachtig werkboek. En een concrete methode die je de rest van je leven kunt gebruiken.

kracht van kwetsbaarheid

eBook over Kwetsbaarheid

Al gedownload? Dat gratis eBook met de 10 meestgestelde vragen over de Kracht van Kwetsbaarheid? Vol met mooie foto’s, goede uitleg én 7 vragen om zélf mee aan de slag te gaan. En: helemaal gratis!

Online training: Goed zoals je bent

Op verzoek van Psychologie Magazine maakte ik een online training over zelfacceptatie: “Goed zoals je bent”. Met video’s, uitleg, praktische tips en heel veel concrete tools en oefeningen om gelijk in de praktijk te brengen.

De kracht van kwetsbaarheid

Kwetsbaar aan de Keukentafel

Een basis workshop van een halve dag. Waarin je in een heel persoonlijke en gezellige setting kennismaakt met het werk van Brené Brown. En wat dat voor jou kan betekenen. Bij mij thuis. Met zelfgebakken taart.

de moed van imperfectie

De Moed van Imperfectie

Een uniek event op de derde zaterdag van januari, waarmee je je jaar goed kunt beginnen. Om te leren, te inspireren en te verbinden rond de 10 wegwijzers van wholehearted leven. Een hele middag vol inspirerende sprekers, concrete tips en praktische tools om Brené’s werk elke dag toe te passen. Voor een onvergetelijk begin van jouw jaar.

Powered by WishList Member - Membership Software