Skip to content

 

moed van imperfectie

Wil jij aan de slag met het werk van Brené Brown? Kun je wel wat moed gebruiken? Wil je een authentieker leven leiden en dingen doen of zeggen die passen bij wie jij echt bent ? Maar wil je dat (nog) niet in een groep of naar een training?

Schrijf je dan in voor 10xAuthentieker, een 31-daagse e-course die je inspireert en helpt in je zoektocht naar je authenticiteit.

De Moed van Imperfectie

10xAuthentieker is een e-course, gebaseerd op de bestseller van Brené Brown, De Moed van Imperfectie.WP_20150903_004

In dit boek beschrijft Brown haar onderzoek naar wholehearted people. Hoe zij erachter komt wat deze mensen gemeenschappelijk hebben. En welke 10 wegwijzers jou en mij kunnen helpen om ook meer voluit te leven,

Dit boek, de vertaling van The Gifts of Imperfections is het best verkochte boek van Brené Brown in Nederland.

Dit was het eerste boek van Brené dat ik las, toen nog in het Engels. En nog steeds inspireren de wegwijzers me dagelijks om in mijn leven aandacht te besteden aan verbinding, compassie en de moed om me minder aan te trekken van wat anderen van mij vinden. En omdat ik zelf ondervind hoe moeilijk én hoe belangrijk het is om de wegwijzers echt in de praktijk te brengen, heb ik deze praktische e-course gemaakt.

Een e-course? Dit is hoe het werkt….

Ik leer je de tien wegwijzers voor authentiek leven, gebaseerd op het boek van Brené Brown ‘De Moed van Imperfectie’. Op een praktische en toepasbare manier.

Elke dag ontvang je een email in je inbox. Daarin vind je inspiratie, praktische opdrachten en mijn eigen ervaringen. Soms is dat een link naar een filmpje. Soms ontvang je een door mij ingesproken podcast. Elke dag, een hele maand lang, wordt je inbox gevuld met tips die jou helpen bij het ontdekken van jouw eigenste ik.

Na deze maand heb je alle wegwijzers doorlopen en stappen gezet die je dichter bij jezelf brengen.

In 2012 ging ik voor het eerst naar Brené Brown. Ik was geïnspireerd door haar vermogen om taal en woorden te geven aan dingen die ik al zolang voelde. In 10xAuthentieker vertel ik je veel achtergrondinformatie over haar onderzoek. Maar óók de kennis van vele andere onderzoekers, schrijvers en inspirators heb ik in deze cursus voor jou verwerkt.

Klinkt dit voor jou als een prettig perspectief ? Doe dan mee met 10x Authentieker en inspireer jezelf om je te worden wie je wilt zijn.

Ik ben niet wat mij is overkomen, ik ben wat ik verkies te worden. – Carl Jung

Voor wie?

Is 10x Authentieker iets voor jou? Deze 31-daagse online e-mailcourse past bij jou als je je hierin herkent:

  • Je bent een (herstellende) perfectionist (net als ik!), op zoek naar tips en inspiratie
  • Je durft je beste authentieke zelf te ontwikkelen
  • Je wilt werk maken van zinvol werk en leuker leven
  • Je wilt aan de slag in je eigen omgeving en op je eigen moment
  • Je wilt elke dag gemiddeld 15 minuten besteden aan jezelf.

Jouw investering

Ben jij klaar voor de start? Klaar om te worden wie je wilt zijn? Investeer dan in deze 31-daagse e-course waarin je volop inspiratie krijgt om keuzes te maken die passen bij jou! De investering voor deze e-mailcourse bedraagt € 39,- (incl. BTW).

 Hoe kan ik beginnen?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via de knop hieronder. Je ontvangt dan direct de welkomstboodschap waarmee jij je reis naar je beste zelf kunt beginnen!

Ja, doe mij 10xAuthentieker

.

De kleine lettertjes

Twijfel je nog? Dit is mijn Niet-Goed-Geld-Terug garantie: Als je na mailbericht #1 niet tevreden bent, stuur je mij een e-mailbericht en schrijven we je uit. Je krijgt je investering retour. Zonder gedoe!

Neem nu het besluit om de eerste stap te zetten naar je beste authentieke zelf en meld je aan. Je kunt gelijk beginnen.

Powered by WishList Member - Membership Software