Skip to content

Gaan de dagen sneller voorbij dan je lief is?

Neem je je steeds voor om meer tijd te nemen voor bezinning en reflectie maar komt het er toch niet van?

Zou je wel eens wat verdieping willen, maar weet je niet hoe je dat in je eentje moet organiseren?

Dan ben je zéker niet de enige!

Wat er gebeurt in deze drukke wereld, is dat we de hele dag bezig zijn met to-do lijstjes, acties en initiatieven. We bereiken veel, maar verliezen óók een hoop. En zo kan het opeens gebeuren dat je je niet meer verbonden voelt met de mensen die je dierbaar zijn. Niet meer verbonden met jezelf. Je bent te druk om te reflecteren, eens even stil te staan bij jezelf en de balans op te maken. Je neemt geen tijd meer om te zijn wie je écht wilt zijn.

Daarom is er de Club van je Leven!

De Club van je Leven is een online community waar je lid van kunt worden. Waarin het draait om samen leren, inspireren en verbinden. Rond grote thema’s van het leven:

Vertrouwen – Verbinding – Kwetsbaarheid – Geluk

Een veilige én eenvoudig toegankelijke manier om jou te helpen bij je broodnodige momenten van reflectie. Met inhoudelijke content, gebaseerd op onderzoek en wetenschap, concreet gemaakt in korte en praktische filmpjes en podcasts. Met reflectievragen die je inspireren om je eigen keuzes te maken. Een veilige groep van gelijkgestemden, waarin je jouw verhaal kwijt kunt. Waarin je je eigen vragen kunt delen. En zo geïnspireerd kunt worden om je eigen leven vorm te geven. Zoals jij het wilt.

Want een leven vol inspiratie en verbinding, dat is wat jij en ik willen. Wholehearted. Waarin ruimte is voor joy. Maar waarin ook verdriet een plek heeft. Waarin het leven voluit geleefd wordt.

Dat vergt onderhoud. Er is geen one-stop-shop naar geluk. Geen 10-stappenplan voor voluit leven. Het is elke keer weer leren.

Ervaren. Doen. Vallen en opstaan.

Daar heb je dagelijkse reminders voor nodig. Herinneringen aan hoe je écht wilt zijn. Aan wat je belangrijk vindt. Aanmoediging. En verbinding van gelijkgestemden, die weten wat je bedoelt. Die samen met jou hun eigen pad lopen.

Dat is de Club van je Leven.

Leren, inspireren en verbinden.

Dit is wat de Club van je Leven je biedt:

 • Een veilige plek om je eigen verhaal te delen én te ontdekken
 • Inspirerende content gebaseerd op het werk van Brené Brown en andere experts
 • Reflectie op thema’s die voor jou belangrijk zijn
 • Verbinding met gelijkgestemden die je je vragen kunt voorleggen en waar je je gezien en gehoord voelt
 • Praktische tips die je helpen om jouw eigen keuzes concreet in de praktijk te brengen

De Club van je Leven helpt je om richting te bepalen. Te kiezen voor wat jij belangrijk vindt en hoe jij deze grote woorden: vertrouwen, verbinding, kwetsbaarheid en geluk een plek wilt geven in jouw dagelijkse leven. Met praktische tips en concrete voorbeelden. En met creatieve manieren om je te omringen met wat jou verder helpt.

Hoe werkt dat concreet?

 • We hebben een besloten facebook groep als online clubhuis. Waarin je meerdere keren per week inspirerende updates vindt. En waarin we met elkaar inzichten en ervaringen delen.

 

 • In ons online clubhuis krijg je wekelijks (online) inspiratie. Door inhoudelijke videolessen, podcasts en/of webinars. Waarin ik mijn eigen lessen met je deel. En de inzichten van experts aan je uitleg. En ik deel links met inspiratie van anderen over het thema waar we mee werken: filmpjes, TEDtalks, muziek en quotes.

Wil je dat eens horen en zien? Dit is een voorbeeld van een podcast:

 

En hier zie je een voorbeeld van een videoles:

 

 

 • Af en toe doen we een online meet-up. Dat kan een webinar zijn of een skype of zoom call. Waarin we elkaar inspireren en leren van elkaar.

 

 • Er zijn inspirerende PDF’s. Met vragen die jou helpen om je inzicht te vergroten en te reflecteren op wie je bent, wat je wilt, wat je doet.

Club van je Leven

 • Online trainingen. Een paar keer per jaar kun je meedoen aan een deep-dive online training. Exclusief voor Clubleden tegen een klein prijsje. Waarin we een aantal weken diep in een thema duiken.

 

 • Off-line clubbijeenkomsten. Waarin we elkaar zien en spreken. Face-to-face. Echt contact.

 

En je bent altijd als eerste op de hoogte van mijn activiteiten. Als Clublid informeer ik je als eerste over nieuwe data, zodat je als eerste de keus hebt om deel te nemen aan één van mijn activiteiten.

En ik heb nog zoveel meer toekomstdromen rond de Club! (#inspiratiereizen #clubhuis #gamaardoor). Maar eerst dit!

Ik geloof dat we allemaal onze eigen weg moeten vinden. Dat er geen standaard oplossingen zijn. Geen one-size-fits-all antwoorden. Maar dat betekent niet dat je het alléén moet doen. Integendeel.

Met elkaar je eigen weg vinden. Dát is de Club van je Leven.

 

Voor slechts 5 euro per maand ben je lid en heb je toegang tot alle online inspiratie én ontvang je een uitnodiging voor de off-line bijeenkomsten en deep-dive trainingen. Voor die laatste twee betaal je een extra bijdrage, die per keer wordt vastgesteld.

Dus voor de prijs van twee cappuccino krijg je een grote groep gelijkgestemden én een bak met inspiratie om je eigen koers te bepalen en te houden.

Kom je erbij?

Ik word lid!

Voor slechts € 5,- per maand word ik deel van de Club van je Leven

Ik betaal per kwartaal. En ik kan ook ieder moment weer opzeggen, door een mailtje te sturen aan info@springpower.nl. Het lopende kwartaal blijf ik dan lid. Mijn lidmaatschap wordt beëindigd per eerstvolgende mogelijkheid.

Powered by WishList Member - Membership Software